keskiviikko 31. tammikuuta 2024

LAULUPUUN TAMMIKUU



" Ystävä on kuin villasukka joka talvella lämmittää "




Saimme juhlia syntymäpäiviä heti vuoden alkuun ja syntymäpäiväsankari toivoi Prinsessa Ruusu linnassa-leikkiä. Ja tietenkin itse sankari saa päättää minkä roolin haluaa itselleen.



Tulostamme aika ajoin lapsille heidän toivomiaan värityskuvia ja värittäminen onkin suosittua puuhaa. Se myös harjoittaa lapsen hienomotorisia taitoja sekä on hyvä tapa harjoitella kynän pitämistä kädessä sekä tarkkaavaisuutta. Muutama LoL-nukke on tainnut tulostimen läpi putkahtaa...



Tarkkaavaisuutta vaatii myös tornien rakentelu!



Mielikuvitus pääsee oikein kunnolla vauhtiin kotileikki-huoneessa jossa voi pukeutua erilaisiin rooliasuihin ja viettää taianomaisia ruokahetkiä kavereiden kanssa.




Ja tietenkin talvella kuuluu hiihtää ehdottomasti! Hiihdimme urheilukentällä ja taisi kyllä kaikilta onnistua hienosti. Eihän sitä ikinä tiedä kenestä tulee seuraava mämmin suurkuluttaja.



Tällä kampaajalla taisi olla vilkas päivä, toivottavasti kerkesi kahvitauon pitämään edes.



Retket ovat aina hauskoja ja etenkin kun pääsee mäenlaskuun! Aikuiset myös osaavat heittäytyä ja antavat aina kaikkensa myös näillä retkillä.



Kädentaitoja harjoittelimme askartelemalla lintuja. Lapset saivat valita kahdesta mallista mieleisen, toisessa kokeiltiinkin erilaista taitoa, nimittäin neulalla pisteltiin tiheästi ääriviivojen mukaan että saatiin palanen "leikattua" irti.




Kävimme keräämässä lunta eri paikoista ja testasimme miltä se näyttää kun se sulaa. Kylläpä oli likaista vaikka se niin valkoiselta näyttääkin. Ei, tämä ei kuitenkaan vaikuttanut lumen syöntiin...



Viskarit pääsivät harjoittelemaan uimataitoja.



Junaradan rakentelu vaatii mielikuvitusta sekä harjoittaa aina niin tärkeitä ystävätaitoja myös.



Karkasimme kovia pakkasia isoon liikuntasaliin eräänä lauantaina ja hiki vaan tirskui kun pallojen perässä juoksimme.



Suojasää antoikin mahdollisuuden tehdä erilaisia lumitaideteoksia.



Liikuntatuokiot ovat myös opettavaisia hetkiä. Tässä harjoiteltiin värejä pallojen avustuksella. Lasten piti kerätä jokainen väri omaan laatikkoon mahdollisimman nopeasti.



Lepohuoneemme muuttui teatterisaliksi ja lapset pääsivät seuraamaan jännittävää pöytäteatteri esitystä.





































 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LAULUPUUN MAALISKUU

  Maaliskuu saapui vihdoin, jokohan kevät alkaa pikkuhiljaa tulemaan? Syntymäpäivien viettoa prinsessa-leikin muodossa. Oman lelun-viikko tu...